Inte så mycket nytt

Vi är på landet, Max har blivit inkallad till jobbet från semester pga kris så jag är själv med barnen om dagarna. Igår gick det över förväntan! Lillan sov nästan hela dagen och Louisa var så snäll trots att det spöregnade hela dagen och vi var inne.
Idag är det bättre väder så vi kan vara ute. Vi ska väl ta en liten promenad, livat va?

Det känns helt värdelöst att uppdatera bloggen när vi ändå inte gör något speciellt. Det mest händelserika som hänt är väl att jag har börjat träna, fy fan i gatan vad tungt det är. Kul, men tungt. Hoppas det inte tar allt för lång tid att komma igång ordentligt.

Lillan har vuxit på sig rejält och flinar dagarna i ända. Hon har fortfarande storlek 50 men snart börjar det nog bli dags att plocka undan den ministorleken och köra 56. Hon sover oförskämt bra, somnar mellan nio och elva på kvällen och vaknar runt fyra för mat, sen vid sex halv sju igen. Då är hon vaken en timme eller två och sover sedan ett långt pass igen. En liten drömbebi är hon som fortfarande föredrar att sitta rakt upp..



» Hanna

Nu får nu ju skärpa er med namnen! Varför tar ni inte båda namnen och så får hon själv välja vad hon vill bli kallad för när hon blir äldre. Ni måste ge henne ett namn. Ni har väl haft FLERA månader på er att bestämma er!!!?

2013-07-14 // 15:06:02
» Finni

Men "Hanna" din jävla apa. För det första så är hon dryga månaden gammal och för det andra så har man TRE HELA MÅNADER på sig att välja namn. Lider du jättemycket av att hon inte har något namn eller? Stackars liten.. Jobbiga människa.

2013-07-14 // 18:03:24

Men herregud Hanna. Varför bryr du dig ens? Du har verkligen inte med saken att göra what so ever..

2013-07-14 // 19:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback