no luck for us

Nästa vecka ska de utreda våra sovrumsgarderober.. Nu får de riva ut skiten, för det här fungerar inte längre.
Vet inte om ni minns men i somras bodde vi en vecka hos min pappa pga att vi hittade mögel i en av garderoberna i sovrummet- de är inbyggda eller vad man kallar det. Vi ringde hyresvärden som kom hit själv och inspekterade. Han intygade oss om att det inte alls var någon fara och torkade sedan bort möglet med en trasa.
Häromveckan skulle vi ta ut ett av våra extratäcken vi hade i den innersta garderoben. Då var det is på väggen och täcket och mögel. Roligt va?
Jag ringde då felanmälan som inom tre dagar hade fått hit fastighetsskötaren som på en gång sa att "Ja detta måste vi utreda ordentligt, vad konstigt att det inte gjorts förut". När vi förklarade att det var vår hyresvärd som tidigare inspekterat det, fnös han och menade på att hyresvärden försökt fiffla bort problemet.
Hur dumt är inte detta? Vi litade ju såklart blint på hyresvärden, för varför skulle han ljuga för oss? Nu har vi sovit där sedan i somras och tänkt att det inte varit någon fara. Så otroligt dumt.
Nu hoppas vi på att de river ut alltihopa och dessutom byter golvet i sovrummet som det är hål på. Det är väl ändå det minsta han kan göra?
Man tror ju att folk ska bete sig, och inte fiffla undan sådant som faktiskt kan vara farligt, när vi dessutom har ett barn! Men uppenbarligen finns det inte särskilt många rakryggade privathyresvärdar, vilket även fastighetsskötaren påpekade.
Det är inte lång tid vi har våran tur med oss.. Såhär ser en av garderoberna ut.

memory lane


schleten

Det var en sjukt jäktig dag igår. Morgonen började med att min extrafamilj kom på frukost och mys. Sedan gick vi ut i våra slafsiga kläder och åt lunch, varpå vi hux flux bestämde oss för att åka till Bromma Blocks. Där strosade vi med våra barn i pyjamas och två mammor som såg ut som om de inte sovit på tre svåra år.
Därifrån skyndade jag mig direkt in till Söder där Karro tatuerade sig, jag var moralsupport vilket var jättekul, jag blir bara mer och mer sugen själv!
Sedan därifrån hem, duscha, sminka, fixa hår och sen skynda hem till Elin där vi hade tvspelsturnering!
Jag var helt slut när jag kom hem klockan ett inatt, älskling kom och hämtade mig vid tunnelbanan medan Louisas gudfar passade henne hemma hos oss. Somnade gott på en gång när jag la mig i sängen.
Idag blir det inte många knop gjorda..

min allra bästa vän

Herregud vad jag älskar denna människa. Hon är den bästa vännen man kan tänka sig. Hon finns alltid där, står ut med mig när jag är knäpp, likaså som jag står ut med hennes knäppa påhitt. Vi har aldrig en tyst stund, aldrig en tråkig stund. Henne kan jag vara helt mig själv med, jag kan gråta med henne, vara arg med henne vara lycklig med henne och hon stöttar mig lika mycket ändå.
Inte kunde man tänka sig den dagen vi började ettann i gymnasiet att jag, som sågs som en riktig bitch, och hon, den som såg ut som virgin Mary, skulle vara oskiljaktiga.
Hon är den bästa gudmodern för min dotter, och hon är min allra bästa vän!