Jajaaaaa Finni!

Finni bara tjatar på mig om att slippa se mina tuttar.. Så här har ni mig idag då! Nya träningstights från HM som verkligen har blivit bra på träningskläder på senare tid! Supersköna byxor med en perfekt resår i midjan som inte skär in i min muffintop..

Louisa är hos sin absoluta favoritperson och myser, mormor såklart!
Louisa har det riktigt jobbigt nu. Det är bråk varje dag varje timme för oss alla så att hon får komma iväg då och då är skönt för henne men det gör ont i mitt hjärta. Jag saknar henne hela tiden och det är så jobbigt det mesta med henne just nu. Någon som har tips på hur man kan försöka underlätta för henne och för oss? Extremt trotsig är hon och allt är verkligen en kamp! Känns så sorgligt att min geniala dotter mesta delen av tiden är arg och tvär just nu. Det gör mig så ledsen. Alla tips mottages varmt!

Puss Finni! ❤


Bröst, pattar, rattar, titties, boobies!

Hur kommer det sig att amningsbhar i modell större inte finns överallt? Hur hittar kvinnor bra bhar? Det kan väl inte vara så många som kan ha tex. HM's bhar!? Inte jag i vart fall. Enda stället där jag kan köpa bhar är på Change. När Cornelia var en månad köpte jag en vit och en svart. Storlek? 70 fucking J!? Det är ju skrattretande. Jag är ett huvud, två ben och två enorma pattar! Det ser så komiskt ut.. Och kläder ska vi inte ens prata om!

Ilandsproblem..


Vardagen

Hur trist väder!? Regn större delen av dagarna..

Vad som är roligt däremot är att tant Karro har kommit hem igen efter åtta månader i Australien! Hon bor nästan granne med oss.

Jag har börjat promenera ungefär en timme om dagen, så skönt att få röra på sig.. Att gå ut och springa igen får bli nästa steg, men fy Sören vad tungt!


Vilding

Att Louisa är en vilding har nog inte undgått någon. Orädd och kaxigt hon dagarna i ändan. Det är skönt att hon har förmågan att varva ner och mysa lite också, annars skulle jag bli galen.

Vårat badrum rivs just nu så idag börjar torkningen av det och förhoppningsvis kan hantverkarna snart börja bygga upp det nya! Ska bli så skönt att få det klart alltihopa, så att vi kan flytta hem och komma tillbaka till rutiner så småningom .




Nämen hallå!

Hallå där sommarläsare, vilka envisa jävlar ni är, roligt att se att så många av Er hänger kvar trots min uppdatering som är under all kritik!
Sommaren rullar på men det enda jag gör är att vänta på att Ericas bebis ska komma, kom igeeeeeeeeen. Jag är mer otålig med hennes bebis än vad jag var sista veckorna med Cornelia, lustigt va?

Nyss var vi iväg och handlade lite lunch. Det blev i all hast färdiga pannkakor som Louisa, till hennes stora förtjusning, fick äta kalla på vägen hem. Tänk att barn blir så glada över de allra minsta äventyr?

Jaa så nu ska jag återgå till mitt otåliga väntande.


Lilla fläskkorven

Igår var vi på ett lite försenat tvåmånaders besök på bvc, pga min tidigare förvirring..
Cornelia väger nu 5410 gram och är 57,5 centimeter lång! Inte illa pinkat säger jag. Läkarkontrollen var felfri så då var vi nöjda.

En sak jag undrar över är varför mina barn kan ha storlek 50 så länge? Jag hör jämt folk prata om att "nej 50 har man knappt alls!". Cornelia var en riktig averagebebis när hon föddes, och som sagt väger hon mer än fem kilo nu och vi kör fortfarande storlek 50!? Det är inte ens tight på henne ännu? Det var precis likadant med Louisa när hon föddes. Har mina barn exceptionellt korta överkroppar? Ekonomiskt är det i vart fall, men tråkigt för man vill ju ha en ursäkt att få köpa hela Newbiekollektionen..


Cornelia blev i alla fall väldigt förvånad när hon hörde att hon gått upp närmare ett kilo sedan sist!(den osuddiga bilden finns på min instagram, annasofiaklara)