Hej Pippa!

Finni tjatar om att jag ska blogga, så here I am! Imorgon ska vi träffa just Finni och Elliott, de kommer hit och hänger med oss.
Idag har vi varit hemma och lekt på gården en sväng. Vi åkte hem igår men åker ut till landet redan imorgon för då sätter badrumsrenoveringen igång! Ääääntligen får vi nytt badrum det ska bli så skönt! Allt ska rivas ut och in med helt nytt.

Så nu vet ni, a wall ett tag till med andra ord.


Stekt

Jag ligger och solar en stund medan Cornelia sover, jag känner mig helt stekt eller kanske till och med ugnsbakad! Det står helt stilla och är så varmt att det känns som om jag är utomlands! Måste måste gå ner och bada sen.

Louisa och mormor är iväg och handlar så jag passar på att slappa en stund innan de kommer tillbaka. En halvtimme i solen och jag är redan överhettad, ska nog förflytta mig till skuggan snart.


Min stora tjej

Det senaste halvåret har Louisa växt otroligt mycket både på längden och vikten. Kroppsligt ser hon verkligen ut som ett BARN och inte det där bebisutseendet längre. Det tog sin lilla tid! Hon drar storlek 92/98 och har 25 i skor, så än är hon en liten tre och ett halvt åring men det tar sig.

Håret växer som ogräs på henne så förra veckan klippte jag av en 4-5 centimeter, så skönt för både henne och mig och Max! Mycket lättare att borsta ut och inte lika mycket att trassla in sig i.

Och igår kunde hon helt plötsligt knäppa dragkedjan på tröjan!?


Fa-an också!

Tidigare i veckan bokade jag tid på mvc för efterkontroll idag för jag ändå hade tid på bvc klockan ett. Så imorse satte jag klockan på sju och gick sedan utanför dörren redan 07:23! Kommer till Farsta där jag har tid klockan nio, men får komma in redan kvart i. Fem i är jag då färdig och ringer sedan bvc för att höra om vår barnmorska har tid lite tidigare så att jag slipper vänta så länge. DÅ HAR JAG SÅKLART TAGIT FEL PÅ DAGEN!!!!! Jag orkar inte med mig själv, haha!! Det är IMORGON jag har tid på bvc...... Så otroligt typiskt mig så det är inte sant. Så då bokade jag om bvc till nästa vecka istället så att jag slipper åka in till stan två dagar i rad.

Så nu är jag på väg hem igen, så otroligt ovärt.


Älskar Newbie!

Cornelias garderob består till 80% av Kappahls Newbie. Denna body var en av de första plaggen jag köpte under graviditeten. Att det är ekologisk bomull gör det hela så mycket bättre!


Tillbaka på landet

Vi är tillbaka på landet igen! Nu ska vi vara här i ungefär tre veckor framåt. Max börjar jobba igen imorgon, så fruktansvärt tråkigt! Finns det inget sätt att ha honom hemma jämt?

Cornelia har nog sovit sin allra bästa natt inatt. Hon somnade halv tio helt själv i vagnen utan någon som helst vaggning. Klockan 04:19 kollade jag på klockan nästa gång! Då ammade hon och vaknade sen halv åtta. Världens snällaste bebis. Nu ligger vi och pratar i sängen medan Max och Louisa ligger och sover strax intill oss.
Det ser ut att bli strålande väder så idag blir det nog sol och bad för hela slanten!!
På återseende mina trogna sommarläsare.


En till bebis

Hur kan du säga nu att det förmodligen är er sista bebis? Ni är ju unga och ni kanske blir sugna på en sladdis i framtiden.

Jag säger precis det samma! Vi skulle kunna få barn i tjugo år till så man kan ju omöjligt säga att aldrig mer, eller hur!? Jag vill ha ett tredje barn och det ganska snart helst. Men Max har sagt att han inte vill ha fler barn nu, men jag jobbar på det!


Amma amma amma

Här ligger jag och ammar, i vanlig ordning!
Cornelia är en väldigt hungrig bebis och vissa dagar vill hon äta en gång i timmen. Ibland får jag sympatiska kommentarer men jag tycker det är härligt! Det är förmodligen sista bebisen vi får så därför njuter jag av nästan varenda sekund. Min lilla Kola som är så söt och snäll, kanske är hon den sista lilla spädis vi har så då tar jag tillvara på ALLT!


Vart tar tiden vägen?


Världens bästa

Idag träffade vi Erica med familj en snabbis! Erica fick snusa på Cornelia en stund medans Louisa och Alexander lekte på gården.
Nu längtar vi helt galet tills Ericas bebis ploppar ut!


Får jag presentera..

Cornelia Isolde Kolan
 
 
 

Inte så mycket nytt

Vi är på landet, Max har blivit inkallad till jobbet från semester pga kris så jag är själv med barnen om dagarna. Igår gick det över förväntan! Lillan sov nästan hela dagen och Louisa var så snäll trots att det spöregnade hela dagen och vi var inne.
Idag är det bättre väder så vi kan vara ute. Vi ska väl ta en liten promenad, livat va?

Det känns helt värdelöst att uppdatera bloggen när vi ändå inte gör något speciellt. Det mest händelserika som hänt är väl att jag har börjat träna, fy fan i gatan vad tungt det är. Kul, men tungt. Hoppas det inte tar allt för lång tid att komma igång ordentligt.

Lillan har vuxit på sig rejält och flinar dagarna i ända. Hon har fortfarande storlek 50 men snart börjar det nog bli dags att plocka undan den ministorleken och köra 56. Hon sover oförskämt bra, somnar mellan nio och elva på kvällen och vaknar runt fyra för mat, sen vid sex halv sju igen. Då är hon vaken en timme eller två och sover sedan ett långt pass igen. En liten drömbebi är hon som fortfarande föredrar att sitta rakt upp..


Inte så kaxig va..

Men hörrni, hur fan ska jag orka röra denna feta kropp? Jag och Max var ute och sprang nu på kvällen, en kort jävla runda med en snabb paus i mitten för ett dopp. När vi kom hem körde vi lite squats och dips.

Jag. Är. Död.

Fy Sören vad tungt det var! Det märks att 1. Jag har många extra kilon att bli av med och 2. Det var mer än ett år sedan jag sprang sist. Sorgligt är vad det är ska jag säga Er. Men imorgon kör vi igen!

Schleten mamma..


Mysig dag

Vilken härlig dag! Lunch och glass i stan. Köpte en fantastisk virkad sängmobil till lillan och två vispskålar. Sen hängde vi i parken när vi kom hem. Medan Max lagade middag fixade jag och Lisen i hennes rum. Jag gick ut för att hämta nya sängkläder och när jag kom tillbaka hade Louisa nattat lillan! Så fantastisk storasyster! Så där låg vår lilla lilla docka och sov på docksängsmadrassen som Louisa bäddat åt henne samtidigt som Louisa strök henne i pannan. Så ont i hjärtat man får av kärlek.


In till stan

Nu är vi snart på G in till stan! Lite shopping och lunch ska vi spendera en del av dagen med. Det är strålande väder och barnen är på sina bästa humör!


Fart och fläng

Det här skulle ha publicerats imorse..

Vi är utanför Tierp för tillfället på min pappas landställe. Här blir vi bortskämda med god mat och Louisas liv leker med båtåkande och jordgubbsplock. Jag ammar, haha!

I eftermiddag åker vi hem för tvätt och städ sedan vidare ut till mormor igen. Det går snabbt i svängarna när det är semester.

Lillan har på sig en body från när Louisa var liten, till och med den som hon åkte hem från BB i för tre och ett halvt år sedan. De är så lika!


Gudmor

Vår minsta prinsessa fick igår sin gudmor! Fantastiska Erica är en av mina allra bästa vänner och en av de få jag verkligen kan säga allt till. Dessutom är hon en enastående mamma. Jag tvivlar inte en sekund på att hon kommer bli en underbar gudmor åt vårat lilla troll!


Mina barn

Som förälder ställs man dagligen inför beslut gällande sina barn. Då ska man försöka värdera vad som är rätt eller fel. I det senaste har jag känt att mina barn inte bör exponeras på det sätt som jag tidigare valt. Därför kommer det framöver bli mindre bilder på barnen i bloggen, och då mest mindre på deras vackra ansikten. Att fasa ut dom ur det här öppna forumet känns inte mer än rätt eftersom jag inte kan kontrollera vem som läser.
Ni kan istället följa mig på min instagram förutsatt att jag ser vilka ni är.

Ni som vill kan hitta mig på instagram där jag heter annasofiaklara!

Bloggen fortsätter i övrigt som vanligt med den sparsamma uppdatering som är just nu.


Nu jävlar

Det är den första juli! Det innebär att det på onsdag har gått sex veckor sedan Kolan kom till världen. Och det innebär att jag bannemig kan börja träna så smått. Tyngre promenader blandat med begränsad styrketräning ska jag börja med. Magmusklerna får vara utan övningar ett tag till förutom lättare andningsövningar.

Maten sedan Kolan föddes se varit helt okej så det blir nog inget större problem, hoppas jag. Så nu jävlar! Vill inte känna mig sladdrig och svag, vill vara tight och framförallt stark och pigg i kroppen!


Dagsformen idag den första juli.