recept

Du behöver(cirka 4 personer):
700 gram kycklingfiléer
3 Morötter
Ett halvt blomkålshuvud
Ett halvt vitkålshuvud
Curry
Vitpeppar
2 vitlöksklyftor
En halv purjolök
En burk Creme fraiche(250 gr)
Grönsaksbuljong
Ris

Gör såhär:
Bryn kycklingen i en stekpanna. Under tiden kan du skära upp grönsakerna, jag gör blomkålen till små buketter, vitkålen i strimlor, morötterna i slantar och purjolöken i strimlor men du kan göra precis såsom du vill.
När kycklingen fått färg så sätter du på riset. Ha i purjolöken tillsammans med två deciliter vatten och en buljongtärning, två vitlöksklyftor, ungefär två matskedar curry och en tesked vitpeppar(detta kan du alternera efter smak). När detta puttrat ett litet tag, så att purjolöken är mjuk, har du i resten av grönsakerna, den andra buljongtärningen och en deciliter vatten till.
Låt puttra ihop lite och rör sedan ner creme fraice, låt även detta puttra i några få minuter.

Klart!



hej :) vet inte om du har tänkt amma men om det är så att du tänker göra det så finns det lite saker som barn brukar få ont i magen av tex lök,vitlök,choklad och baljväxter. jag gjorde nämligen misstaget att äta vitlök precis i början och hon hade ont i magen i yvå dagar typ . ett litet tips bara om du hade tänkt amma din dotter :)

2010-01-10 // 20:44:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback