återbesök med melonerna

Klockan ställdes på halv åtta imorse, då gick jag upp och upptäckte att inatt ja då har mjölken runnit till med besked. Tuttarna är stenhårda och står rakt ut, de ser verkligen opererade ut, superkul!
Jag klädde på mig och Max duschade, vi åt lite smått frukost men då blev lillan tokhungrig så jag ägnade tiden åt amning istället.
Sen bar det av till SÖS igen där vi hade tid för återbesök. Det gjorde hörseltest, pkutest och hon vägdes. Allt såg fin fint ut. Lillan har gått ner 315 gram och väger nu alltså 3340 gram, men det var ingen fara sa barnmorskan.

Sen åkte vi en snabbis till farsta där jag sprang in och köpte amningsbehåar i den största storleken och ett trepack bodys i den minsta då vi inte har många bodys i storlek 50 till älsklingen.


Nu är det tvättdags här i stugan, för en full tvättkorg står och väntar..


Så roligt att jag inatt drömmde om er:) Drömde att jag var upp i sthlm och hälsade på dig och lillflickan. Himla mysigt dröm. Kram på er

2010-01-19 // 15:58:17
» s

<tänkte bara som lite kuriosa berätta, med anledning av att lillan eran är lik sin pappa, att barn upp till ett års ålder ofta är väldigt lik sina pappor och det kommer sig av att papporna ska känna ett band till sina barn och vijla ta hand om barnet, det är alltså ett biologiskt fenomen som härstammar sen tidernas begynnelse .

2010-01-19 // 17:45:11

Hejan Klara. Roligt att höra att du fött ditt lila mirakel. I skolan kunde jag gå runt och fundera när du skulle föda.



Hoppas ni har de bra och fortsätter ha lika bra.

2010-01-19 // 20:09:14

Vad skönt att allt funkar så bra!

2010-01-19 // 20:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback