öppna förskolan

Vi fördriver dagarna med att hänga på Öppna Förskolan för Unga föräldrar! Onsdagar och torsdagar är det som gäler. Mellan halv ett och fyra(?) bjuds det på fika, lek och sångstund. Massor av barn, massor av föräldrar och roligt sällskap. Ett perfekt tidsfördriv under dagarna som mammaledig.

Igår var mormor här och hjälpte oss att städa lägenheten. Sådan hjälp är verkligen guld värt! Hela lägenheten damsögs och våttorkades, saker slängdes och plockades undan. Inte bara det, hon köpte även med sig mat och så lagades det otroligt god kycklinggryta till middag och matlådor två dagar framöver.

Louisa har fått lite bättre rutiner om nätterna nu också. Hon somnar vid åtta- nio sover till två, äter fort och sover till sex, då äter hon eller så vill hon bara bli lite kramad på så somnar hon om och sover till åtta- nio. Inte ska man klaga heller, jag är nöjd och hon är nöjd. Utan pyjamas och på mage är det som gäller, med rumpan rakt upp i vädret!
Nu kryper hon helt också, om än något svajjigt så gör hon det, lilla köttbullen. Hon ställer sig upp mot allt som hon märker är bra höjd; det gäller att hålla koll.



Glad även om hon hatar all mat..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback