dagen som varit

Inatt sov Karro här, så imorse gick vi upp tidigt och åkte till Fridhemsplan för att träna. Vi var där klockan nio och körde på gymmet i en timme, efter det solade jag i blygsamma nio minuter i solariumet. Sen åkte jag hem där jag duschade och åt lunch som bestod av tonfisk, keso och sallad; mums!
Tanken var att vi skulle på en öppen förskola men det blev inte av pga. lite krångel. Istället åkte vi in till stan, jag, lillan, Max och Tant Sanne.
Där bytte jag kläderna vi fick av fina Nickan. Vi fick ju kläderna nedan av henne när hon var här. De passar men är i storlek 56 så de kan hon nog inte ha särskilt länge till. Istället bytte jag överdelen till en i storlek 74, perfekt för sommaren. Byxorna till fanns inte annat än i enorma storlekar tyvärr så jag bytte de till en liknande klänning men i annat mönster; tack fina Nickan!


Jag köpte också en till amningsbh på Lindex. Känns knäppt att stå där och veta att man letar efter den största kupstorleken. Jag drar ju som ni vet 75F nu.. Jag såg framför mig när jag gick till kassan att hon i kassan skulle fråga "Är det kallt ute?" och att jag då skulle svara "Nej, varför undrar du?" och att hon då skulle kontra med "Ja men du köper ju en dubbelmössa!". Haha ja, för kuporna kan man faktiskt ha som mössa, sorgligt men sant.

Sen sa vi hejdå till Max som skulle träffa en kompis. Jag och älskade Tant Sanne gick i några affärer till sedan åkte vi hem.


Vill ta mig lite extra tid för att uppmärksamma en av de vackraste människorna jag känner: Sanne "Sparrisen" Hed. Hon har funnits där för mig oavsett hur dum jag någonsin varit. Hon är den som aldrig tvivlat på mig, den som alltid ger irriterande kloka råd. Sanne, jag älskar dig och du är den finaste vän jag haft. Här hos oss finns det alltid en given plats för dig, oavsett tid på dygnet!


sv: Ja men den är ju så söt! Och vårig! :) Älskar färgerna!

2010-04-07 // 20:54:42

Åhh sötfia! Vill bara träffa er och mysa massor!

2010-04-07 // 21:35:57
» Sanne

Älskar dig <3

2010-04-08 // 17:28:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback