sparsamt



Det här är vad jag har att bjuda på idag. Vi myser i soffan, jag kan fortfarande knappt gå pga extrem träningsvärk. Och när jag säger träningsvärk tänker ni säkert "ja jag vet hur det känns". Eh nej! Jag har på fullaste allvar inte kunnat gå, mina ben har inte gått att sträcka ut, jävla panik. Kröp till toaletten igår liksom..
Idag är det som tur är bättre!

Om en timme kommer Maxen hem, då blir det iväg till Årsta för att spendera helgen på landet. Så otroligt skönt. Vi blir så ohyggligt bortskämda av Louisas mormor med god mat, fint sällskap och framförallt uppmärksamhet för Louisa.
Imorgon mitt på dagen är det dags för Max återbesök på sjukhuset med Magnetröntgen, nervöst men vi går dit med inställningen om att allt är perfekt.


fråga

Då eran dotter var planerad, hur länge "försökte" ni innan du blev gravid? Blev du det så fort du slutade med p-piller eller tog det ett tag?

Jag tog mitt sista p-piller på nyårsafton 2008/2009. I maj fick vi reda på att jag var gravid, blev alltså gravid i april. Så det tog alltså fyra månader. Oväntat fort gick det i och med att det kan ta upp till ett år för resterna av ppiller(så tt ägglossningen sätter igång igen) försvinner ur kroppen.
De första två månaderna försökte vi lite halvdant men efter det så prickade vi in ägglossningen och då gick det fort.


Det är så roligt att se tillbaka på hela den väntan. Vi var på helspänn och kunde inte bärga oss. Det är fortfarande svårt att förstå vad det är som hänt oss. Det är redan två år sedan jag var gravid, hur gick tiden så fort?


En tidig magbild, här var Louisa nog runt 15 veckor i magen. Det största som hänt mig!

äntligen vår

Louisa är förkyld och sover som en kratta, vilket betyder att när hon vaknade imorse var jag helt död. Då gick Max upp med henne och jag fick sova till elva, så otroligt skönt!
När jag väl kom upp åt vi en brakfrukost samtidigt som jag myste i solen som sken starkt in genom fönstret. Är det alltså äntligen vår? Känns som om man väntat hur länge som helst.

Nu sover mina fina och jag sitter och väntar tills de vaknar så att vi kan ta en promenad och gå en sväng till parken.


Det händer liksom inget nytt, då känns det onödigt att skriva varje dag "det här har jag gjort idag..". Finns det värre bloggar än så, I think not..


Lite senare kommer mormor och moster hit på middag, har tänkt servera mozzarella och soltorkadetomater fyllda kycklingfileer med en enorm sallad. Mat är gott!


haha


Bästa bilden på mig och Max för någon vecka sedan. Max försöker pussas med mig och jag ryggar tillbaka, jag kan inte pussas och gå samtidigt!
Vi var barnfria och passade då på att gå ut på restaurang för att sedan träffa några av Max kompisar och sen hem och sova sova. Det är väldigt sällan vi är barnfria så när vi väl är det anammar vi varje sekund, men oftast slutar det med att vi somnar i hopp om att morgondagen ska komma fortfare så att vi kan hämta våran bebis.

det ekar tomt



Vi lever, bloggen dör sakta.
Jag är så less på att blogga, ser ingen mening med att uppdatera längre. Det enda jag gör är att vara med Louisa, träna som ett as och plugga. Vi är sjuka jämt, är det inte förkylning så har det varit magsjuka. Vi var magsjuka i en vecka förra veckan.. Helt otroligt utmattande, Louisa var helt slut, jag var helt slut. Som tur var blev inte Max smittad!

Träningen går bra, resultat syns i alla fall. Sedan jag började har jag gått ner fyra kilo och ökat muskelmassan något enormt. Jag blir tightare och tightare, vilket känns riktigt bra. Kommer vara bikinisnygg till nästa månad, till och med tidigt för badsäsongen.

Snart stundar Max återbesök på sjukhuset med magnetröntgen. Vi är spända men positiva!

Utöver detta vet jag inte vad jag ska skriva, vardagen är densamma och dagarna avlöser varandra. Hur mår ni? Ni är några envisa stackare som hänger kvar, fint.