recept



Du behöver:
400 gram torskfilé(färsk eller fryst)
1 burk krossade tomater(ca 3 dl)
1 halv röd lök(gul lök går också bra)
1 fiskbuljongtärning
3 dl vatten
1 paket saffran
Fullkornsris
Olivolja

Gör så här:

Börja koka riset.
Hacka löken fint och fräs den i lite olivolja i en kastrull. När den fräst till önskad färg häller du i hälften av vattnet tillsammans med fiskbuljongtärningen och saffran.
Skär fisken i tärningar och lägg i fisken i kastrullen tillsammans med resten av vattnet. Tillsätt tomaterna och låt allt puttra tills dess att fisken är klar.
När fisken flikar sig är den klar.

Servera med en sallad som du själv väljer ingredienser till. Jag tog isbergssallad, sockerärtor och tomat.

KLART!


Det låter jättegott! :) Fisktokig som jag är.

2009-09-24 // 12:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback