duktiga
Har precis ätit en riktigt god lunch. Jag och Finni slängde ihop en spenat och fetaostpaj. Lätt, enkelt och nyttigt. Ni ska självklart få receptet.
Pajbotten:
125 gram smör
2 dl grahamsmjöl
1 dl vetemjöl
Blanda ihop till en smidig klump och klä en form med degen, förgrädda sedan i cirka 12 minuter i 225 grader.
Fyllning:
100 spenat
vitlök
sambal oelek
salt&peppar
purjolök
Stek alltihopa och häll det i formen med den förgräddade bottnen.
Smula över fetaosten(en förpackning) och häll sedan över en blandning med:
3 ägg
3 dl mjölk
Salt&peppar
paprikakrydda
In i ugnen i 225 grader i ungefär en halvtimme. Servera med sallad och keso. M-U-M-S, vi blev själva förvånade!

Pajbotten:
125 gram smör
2 dl grahamsmjöl
1 dl vetemjöl
Blanda ihop till en smidig klump och klä en form med degen, förgrädda sedan i cirka 12 minuter i 225 grader.
Fyllning:
100 spenat
vitlök
sambal oelek
salt&peppar
purjolök
Stek alltihopa och häll det i formen med den förgräddade bottnen.
Smula över fetaosten(en förpackning) och häll sedan över en blandning med:
3 ägg
3 dl mjölk
Salt&peppar
paprikakrydda
In i ugnen i 225 grader i ungefär en halvtimme. Servera med sallad och keso. M-U-M-S, vi blev själva förvånade!

» Daniela
fasen vad söt din lilltjej är asso. lik mammsen är hon också som är otroligt snygg ;) haha, kram! :)
Trackback